Top

Dit moet je doen voor zichtbare buikspieren en lijntjes

Laat die buikspier kwartiertjes voor wat het is, want die gaan je niet helpen om zichtbare lijnen in je buik te creëren en je hebt ook nog eens kans op nek- en rugklachten. Wat moet je dan wel doen voor die zichtbare buikspieren? Nou dit…

Klinkt een beetje vervelend, maar om zichtbare buikspieren te krijgen zal je minder moeten eten en drinken..
Tja, dat is ff een tegenvaller… Iedereen heeft buikspieren, maar ze zijn niet bij iedereen zichtbaar omdat er een mooi laagje vet overheen zit. Dat kleine laagje vet gaat alleen maar weg als je meer calorieën verbrand dan dat je tot je neemt. Dit betekend niet dat je als een gek 7x per week moet gaan sporten, maar je moet juist op je calorie inname gaan letten. Ook als je denkt ‘gezond’ te eten is het erg belangrijk om te kijken hoeveel calorieën je eet. Zorg dat je minder calorieën binnen krijgt dan dat je verbruikt en je zal zien dat je stapsgewijs meer zichtbare lijnen in je buik krijgt. Verwacht geen wonder binnen een week, want dit soort dingen hebben tijd nodig.

Dit betekend niet dat je opeens een crash dieet moet gaan volgen, want is weer slecht voor je spieren en nog 100 andere dingen. Verlaag stapsgewijs je calorie inname. Je hebt talloze appjes waarmee je je calorie inname kan berekenen. Gebruik deze appjes ook, want uit je hoofd is echt iets lastiger.

Naast het verlagen van je calorie inname kan je natuurlijk ook je energieverbruik verhogen. Dit klinkt eigenlijk makkelijker dan je calorie inname verminderen, maar in de praktijk blijkt dat toch anders. Ga lekker hardlopen, fietsen, zwemmen enz.. En niet geheel onbelangrijk!: Ga voor krachttraining! Hiermee shape je het lichaam en krijg je mooie vormen.

Is er nou echt geen makkelijkere weg?
No… Laat die Slim Belly voor wat het is, want dat ding kan echt geen wonderen verrichten. Ook al die zalfjes en pilletjes niet, hoe mooi het ook klinkt. Je zal het helemaal zelf moeten doen door op je eten te letten en voldoende en goed te trainen. Maar ja, als je dan eenmaal zo ver bent mag je ook wel extra trots op jezelf zijn en dat lekker laten zien op het strand of op festivals!

Vind je het lastig om zelf een calorietekort te creëren? Bestel dan nu 1 van de voedingsplannen van Love 2B Fit en loop met een strakke buik op het strand deze zomer!

Share
Judith Fonteijne

No Comments

Post a Comment