resultaten & ervaringen

L2BF_Logo_RGB_Coral

Angela

Het is een kunst om iemand zowel op een opbouwende manier kritiek te geven om hiermee aan de slag te kunnen en tegelijkertijd positieve energie te brengen. Judith heeft dit, kan niet anders zeggen dat ze een topcoach is!

dafne

Judith is een realistische coach die naar het totaalplaatje kijkt. Niet alleen naar je resultaten maar ook hoe je je voelt, hoe het gaat en wat het met je doet. Dit is namelijk ook super belangrijk om postief te blijven en het vol te kunnen blijven houden.

Mandy

Ik besloot om mee te doen aan Ready For Summer, omdat het mij een uitdaging leek om te kijken hoe mijn lichaam zou transformeren als ik het eetschema zou volgen. Sporten deed ik al zo’n 5 keer in de week.. Alleen voor zoveel sport zag ik er niet perse atletisch uit. Het eetschema is heel gevarieerd en makkelijk vol te houden, alleen je moet er wel de tijd voor nemen om de gevarieerde boodschapjes te halen en te maken. Dit is altijd erg leuk, maar met mijn onregelmatige diensten was dit soms lastig en verving ik af en toe bepaalde gerechten door iets makkelijks wat ongeveer dezelfde calorieën en voedingswaarde bevatte. Ik had een calorieënteller gedownload op mijn telefoon, zo kun je op een makkelijke manier zien hoeveel calorieën je binnen krijgt. Na 8 weken ben ik 4.7 kg afgevallen, 3 procent vet en 14 cm kwijt Ik ben super trots op het resultaat.

Linda

Dit was de eerste keer dat ik het afvallen met coaching heb gedaan.
Ik zat gewoon niet lekker in mn vel op meerder punten en toen hoorde ik van meerdere mensen op de sportschool dat Judith coaching deed en ze maal erg tevreden waren.
Dus dacht ik de combinatie bewust met m’n voeding en beweging bezig zijn , afgestemd op wat bij mij past lijkt me wel wat.
Ben wel iemand die er dan ook echt voor wil gaan en heb m’n goed kunnen houden aan het schema.
Ben eerst 12 weken bezig geweest met afvallen en toen nog 6 weken om stabiel te blijven.
Het resultaat is dat ik meer ben afgevallen dan mn streven en mn lichaam/hoofd voelt gewoon weer energieker, gezonder en jonger aan.
Meeste pijnklachten ben ik ook voor 80% vanaf.

Ik kan het dan ook echt aanraden!

Dinette

Na vele pogingen om af te vallen ben ik bij Love To Be Fit terecht gekomen. Een fijne methode waar door je je veel bewuster word van wat voeding én beweging met je doet.  Fijne ondersteuning van Judith en een hele handige app zorgen ervoor dat het ook goed vol te houden is. Niet voor tijdelijk, maar een verandering in je eet en bewegingswijze , waar je op lange termijn ook echt mee om kunt gaan!! Voor mij is het een echte eye opener!!!!

Marieke

Ik ben bij Judith begonnen, omdat ik door alle jaren heen zoveel diëten heb geprobeerd dat eigenlijk niks meer werkte. Ik kreeg daardoor een ongezonde relatie met voeding. Ik dacht dat ik redelijk ok bezig was, maar toen ik met Judith aan de slag ging werd alles zoveel duidelijker. Ze liet me zien waar je het beste voedingsstoffen uit kunt halen en dat je, gecombineerd met sport, best veel kunt eten. Judith kijkt vanaf een afstandje mee wat je eet. Zo leer je echt bewust te worden van wat je eigenlijk allemaal in je mond stopt. Na deze 12 weken ben ik niet alleen een aantal kilootjes kwijt, maar heeft me dit ook ontzettend veel rust gegeven. Bedankt Judith voor deze informatieve weken! Ik ben er echt ontzettend blij mee!

kim

Poeh, waar zal ik beginnen.. net zoals ieder ander ben ik gek op chocola en dat lust ik echt wel iedere dag. Ik heb altijd op mijn gewicht moeten letten, ook i.v.m met mijn darmen (raar praatje maar true story!). Toen ik op een dag (ongeveer 5 jaar geleden) een foto van mijzelf zag dacht ik ho! Ho! Dat kan echt niet! Sindsdien train ik 2 tot 3 keer in de week en daarnaast wandel ik flink wat kilometers af en laat ik alcohol staan! Dit ging super goed op eigen kracht! Toen ik ging samen wonen vorig jaar raakte ik de balans even kwijt, lekker op de bank een chippie eten, je kent dit wel. Ik zag toch weer wat kilo’s erbij.. toen ben ik begonnen met de summer guide van Judith en dit gaat super goed! Ik ben weer wat kilo’s kwijt en heb de balans weer terug. Ik heb veel gehad aan de variatie en nieuwe sport oefeningen! En wat ook super fijn is, is dat ik nooit meer last heb van mijn buik en zelfs geen medicijnen meer nodig heb! En ja tuurlijk neem ik dat chocolaatje af en toe! Ik ben zeker niet perfect haha! Maar ik blijf in balans en voel me goed! Judith, bedankt! Liefs kim

sonja

Afgelopen 6 weken het coachingsprogramma van Judith gevolgd. Zeer tevreden mee. Vanwege operatie kon ik geen volledige trainingen volgen, maar met de mogelijkheden die er waren heb ik toch mijn doel weten te bereiken. Heel fijn om hierin ondersteund te worden door Judith. Ze weet je te motiveren indien dat nodig is 🙂 De apps zijn ook gebruiksvriendelijk en zijn fijne ondersteuning. Ik zou dit programma zeker aanbevelen. Ik ben in ieder geval zeer tevreden!

Vind de balans tussen genieten en gezond leven

amanda

Judith is super eerlijk en kan je goed laten relativeren. Ze stelt de goede vragen zodat je eerlijk naar jezelf en je gedrag kunt kijken. Ook als je op sommige momenten juist te streng voor jezelf bent, en je wat aardiger mag zijn. Of juist strenger mag zijn om je doelen te kunnen behalen. Goede coach!

ilse

Judith is een fijne coach. Ze legt goed uit waarom bepaalde dingen goed of minder goed voor mij zijn zonder dat ik het gevoel krijg dat ze mij veroordeeld. Ik durf eerlijk tegenover haar te zijn.

kelly

8 maanden geleden ben ik bevallen van onze grote trots Enzo. De eerste maanden van zijn leven, zat ik op een grote blauwe wolk en dacht ik weinig aan (goed) zorgen voor mezelf. Eten en drinken deed ik onbewust en wanneer mijn nieuwe drukke leven dat toeliet. Toen we steeds meer een ritme hadden gevonden en ik weer met mijn voeten op de grond landde, verbreedde ik mijn horizon weer. Ik kon het nu echt niet meer ontkennen; mijn gewicht, waar ik al mijn hele leven mee worstel, liep echt teveel op. Omdat ik al veel verschillende diëten geprobeerd heb; de ene met succes, de ander met minder succes. Wist ik dat een kort maar streng dieet me niet zou helpen. Het afvallen zou me zeker lukken, maar de kilo’s zouden er erna ook zo weer aan zitten (plus een paar bonuskilo’s) Nee, deze keer moet het anders. Ik wil mijn levensstijl aanpassen, een balans tussen gezonde voeding en beweging met ruimte voor uitspattingen. Judith ken ik al langer en zodoende had ik haar als vriend op Facebook. Ik zag de goede resultaten die klanten bij haar boekten, de recepten en de trainingen die ze vol enthousiasme deelt. Toen ik me verdiepte in haar werkwijze, sprak dat me aan. Ik besloot te beginnen met het 4 weken plan, om vanuit daar te kijken hoe het beviel en of ik verder wilde. Dapper begon ik eind november met het voedings en trainingsplan. De dagmenu’s spraken me aan en ook de recepten uit het receptenboekje bleken heerlijk te smaken. Ik had en heb geen honger en geen snaai buien. De weegschaal gaf na 4 weken al 6 kilo minder aan! Ook met de feestdagen gaven de menu’s me houvast om verantwoord te genieten. Nu ga ik vol vertrouwen en enthousiasme beginnen met het 12 weken plan. Hopelijk net zo’n succes!

Jacqueline

Ik begon met 87 kg en dacht zo een 10 kg af te vallen, omdat ik diëten moeilijk vol kan houden zag ik er natuurlijk wel een beetje tegen op. Maar toen ik eenmaal begon kwam ik erachter dat het helemaal niet streng diëten is maar gewoon ‘anders’ eten en ook nog eens makkelijk en lekker. In het weekeind is er gewoon ruimte voor lekker uit eten en een wijntje wat ik natuurlijk heel fijn vind! We zijn samen gaan hardlopen en houden dit nog steeds 3 x in de week vol! Toen ik 10 kg kwijt was was ik natuurlijk super trots maar omdat ik dit zo goed vol kan houden ben ik door gegaan en inmiddels bijna 20kg kwijt!! Ik voel me fit en gezond en slaap veel beter als voorheen ook zijn mijn haren en nagels gezonder! Nu ben ik aardig op mijn streef gewicht maar omdat ik in oktober een geweldige reis ga maken heb ik besloten dat er nog 5 kg af mag om helemaal bikini klaar te zijn!! Dus wil je wat kilo’s kwijt en net als ik niet in voor strenge diëten met een honger gevoel?? Ik raad absoluut Love 2B Fit aan!

Debby

 Door de coaching ben ik bewuster geworden van wat ik eet. Door hier en daar kleine aanpassingen te doen merk je toch al verschil.

De coaching was erg persoonlijk, ondanks dat het online was. Judith weet goed waar de schoen wringt en kan dit op een prettige en warme manier aan je overbrengen. Wat je ermee doet laat ze geheel bij jou liggen, maar komt er op een aangename manier soms nog even op terug.

De manier van contact werkte erg prettig en doordat je regelmatig wat informatie kreeg zorgde ervoor dat je tussendoor er ook actief mee bezig bleef.

Joyce

Ik heb zoveel meer inzicht in de, voor mij, juiste verhouding tussen voeding en sport om mooie resultaten te behalen. Ik wist al wel dat die relatie cruciaal was, maar dankzij het programma kan ik nu de goede afwegingen maken voor mijn lichaam. Ik zie en voel een sterker lichaam, DANK Judith!

Jaleesa

Ik heb het programma met Judith als erg fijn ervaren. Het maakt je bewust van het aantal kcal dat je op een dag mag eten om in goede balans te zijn en af te vallen. Het programma geeft ook fijne tips rondom voeding en bewegen. Het heeft me op weg geholpen om op deze bewuste manier van eten en bewegen verder te gaan. Bedankt Judith voor de fijne begeleiding!

jennifer

Ik heb omdat het zelf even niet lukte de hulp van Judith ingeschakeld om een juiste balans te zoeken tussen afvallen en (redelijk) veel sporten. Er kwam altijd een logisch antwoord op de vragen en er werd ook doorgevraagd waardoor je zelf ook veel gaat nadenken. Dit geeft jou inzichten in je eigen patronen waardoor je een aanpassing gemakkelijker gaat maken. Ik zou het iedereen aanraden die weer even het juiste pad op wilt met sporten en voeding.

volg mij

L2BF_Logo_RGB_Coral