Wat zit er in? (2-3 porties)
-1 Rode paprika
-1/2 Rode ui
-1/2 Witte ui
-100 gr. Kastanje champignons
-4 Wortels
-1 grote pastinaak
-1/2 Aubergine
-1/2 Courgette
-2 Teentjes knoflook
-2 el Olijfolie
-Provinciaalse kruiden
-Peper en zout
Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de paprika schoon en snij deze in grove stukken. Pel de rode en witte ui en ook deze snij je in grove stukken. Maak de champignons schoon en deel ze in vieren. Maak de wortels en de pastinaak schoon en snij deze door de lengte in vieren. Bij de pastinaak moet je ook even het harde, binnenste gedeelte verwijderen. Ook de halve courgette snij je in de lengte. De aubergine snij je in plakjes en deze snij je vervolgens door de helft.
Doe al de groente in een grote ovenschaal en doe de olijfolie, provinciaalse kruiden, peper en zout er bij en meng dit goed door. Plet de knoflook en leg deze bovenop de groente. Schuif de groente voor 20 minuten in de oven. Als de groente klaar is kan je de knoflook er weer uit halen als je wil.